14 Mart 2011 Pazartesi

Tavşan için veteriner

Tavşan, herhangi bir hayvan gibi profesyonel yardım gerektiren sağlık sorunlarından muzdarip. En iyi yapmak önemlidir önce senin tavşan acil bir iyi tavşan veteriner bulmaya, böylece tam olarak ne yapacağını biliyorsun bir acil durum ortaya çıkan gerekir.

Birincisi, aslında çoğu veterinerler kesinlikle köpek ve kedi ile anlaşma unutmayın. Bu veterinerler birçoğu tavşan gibi egzotik hayvanlar üzerinde çalışmak için nitelikli değil.

Bir yetkili bulmak için tavşan veteriner, birkaç stratejileri takip edebilirsiniz. İlk strateji alanı içinde yerel veterinerler kadar telefon ederek ve kim onlar bakın tavşan için insanlarla soran içerir. Bazı veterinerler çağırdıktan sonra çoğunluğu belirli bir veteriner başvurulan orada o iyi tavşan veteriner alanında olduğunu iyi bir şans.

Bireysel tavşan veterinerler arayıp sormak onları onlar Tavşan Bakımı ile ilgili bilmeniz gereken sorular çeşitli başka bir stratejidir. Örneğin, tavşan de-clawing görüşlerini nedir bunları sorabilir (bilgili tavşan veteriner bir tavşan de-claw için bir ayak amputate gerekiyor ve acımasız ve gereksiz bir işlem olduğunu bilemez). Ayrıca farklı cerrahi tavşan ve kendi başarı oranları nelerdir gerçekleştirilen onlara sorabilirsiniz. Sen ve (hairballs önlemek için en iyi yöntem nedir gibi) ekrana sizin tavşan için seçtiğiniz veteriner sormalısınız birkaç diğer geçerli tıbbi sorular vardır.

Sizin için en iyi birincil Tavşan Bakımı veteriner bulduktan sonra birincil senin veteriner should be unavailable hazır veteriner yedek olması akıllıca olduğunu unutmayın. Veterinerler insanlar çok ve ihtiyaç duydukları zaman vacations almak ve sizin tavşan acil bir durum varsa, birincil bakım veteriner var olmayabilir bu yüzden kişisel iş için eğilimindedir.

Senin tavşan için bir veteriner hekim seçme biraz zaman ve çaba sürebilir, ama akıllıca ele, sağlıklı ve mutlu senin tavşan tutmak için onun ya da onu en iyi yapan nitelikli bir veteriner ile bulacaksınız.

Sağlık ve mutluluk senin evde beslenen hayvan adatavşanı için geldiğinde, kaliteli bir yaşam ortamı tercih listenizin üstündeki olmalıdır. İster kalite tavşan kafesleri seçin veya büyük tavşan Hutches için tercih malzemeleri ve konut inşaat kalitesi belli kürklü arkadaşınız için ne kadar iyi çalıştığını belirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari